Koude Kleefstof
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Koude Kleefstof

Koude Kleefstof is een vloeibare, kleverige bitumen voor het kleven van bitumineuze dakrollen over bestaande dakbedekking, hout, zink, beton etc.  zonder het gebruik van een brander! Tevens geschikt voor het kleven van dakshingles.

Koude Kleefstof is ook te gebruiken als instrooilaag voor o.a. leislag, grind, zand etc.

€ 16,99 (incl. btw) € 14,04 (excl. BTW)
  • 0,75 ltr
  • 5 ltr
  • 25 ltr
check Op voorraad
Omschrijving

OAF PRO Koude Kleefstof bestaat uit gemodificeerde bitumen en is geschikt voor het (koud) verlijmen van dunnere bitumineuze toplagen op bitumineuze ondergronden, zonder gebruik te maken van een brander. In één enkele behandeling wordt de gehele dakbaan, inclusief naden, vastge­lijmd en kleine oneffenheden in de ondergrond opgevuld.

Koude Kleefstof is tevens te gebruiken voor het verlijmen van bitumineuze toplagen op ondergronden van hout, beton en metaal die met een bitumi­neus product zijn voorbehandeld zoals bijvoorbeeld OAF PRO Quickprimer.

  • Sterke en homogene verlijming, die damp- en luchtinsluiting vermijdt en blaasvorming onmogelijk maakt
  • Ongevoelig voor vorst
  • Hoge kleefkracht

Verbruik:

2 tot 3 m² per liter
Bij instrooien met leislag, grind of zand: Circa 1 m² per liter 

GEBRUIK KOUDE KLEEFSTOF

Ondergrond: Bitumineuze ondergronden met hellingshoek tot maximaal 15°. Hecht ook op met OAF PRO Quickprimer voorbehandelde ondergronden van steen, beton, hout, zink en metselwerk.

Voorbehandeling: De ondergrond moet schoon, droog (ook geen condens), stof-en vetvrij zijn. Loszittende delen verwijderen.

Reparatie: Herstel eerst barsten en scheuren in de verweerde bitumen-ondergrond met OAF PRO Dakreparatiepasta+. Verweerde ondergronden voorstrijken met OAF PRO Quickprimer.

Aanbrengen: OAF PRO Koude Kleefstof aanbrengen met kwast, roller, luiwagen of airless spuitapparatuur.

Afwerken: Rol de gehele dakrol direct uit in de juist aangebrachte Koude Kleefstof en druk het goed aan. Strijk de dakbaan vervolgens na met een aandrukspaan of roller. De delen mogen voor ca. 24 uur na aanbrengen niet worden belast.

Desgewenst kan OAF PRO Koude Kleefstof als dakafwerking ook worden afgestrooid met leislag. Strooi de leislag royaal in binnen 2 tot 3 minuten na het aanbrengen van de Koude Kleefstof.

Datasheet
160.0023.0007
8717344267809
Waarom bij ons bestellen?
  • Kwaliteitsproducten, geen restpartijtjes.
  • Indien nodig deskundig advies.
  • Snelle levering met duidelijke levertermijn.
  • Betaling met diverse betaalmogelijkheden.

   

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...