Hempel's Gelcoat Cleaning Powder 67536
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-20%

Hempel's Gelcoat Cleaning Powder 67536

Hempel's Gelcoat Cleaning Powder 67536 is een krachtig, fijn schuurmiddel voor hardnekkige vlekken. Ideaal voor het verwijderen van hardnekkige aangroei, vlekken en vergeling bij gel lagen.

€ 33,99 (incl. btw) € 41,99 -20% € 28,09 (excl. BTW)
  • 750 gram
check Op voorraad
Omschrijving

Hempel's Gelcoat Cleaning Powder 67536 is een krachtig, fijn schuurmiddel voor hardnekkige vlekken. Ideaal voor het verwijderen van hardnekkige aangroei, vlekken en vergeling bij gel lagen. Verwijdert ook romp verkleuringen als gevolg van zoet water of brak water aangroei. Is zeer geschikt voor het reinigen van grote oppervlakken zoals anti-slipdekken waar vuil zich snel ophoopt.

Werkwijze:

Stap 1: Het product is bijzonder geschikt voor het reinigen van grote oppervlakken, zoals antislipdekken, waar vuil wordt opgehoopt. Maak het gel laag oppervlak nat met schoon, zuiver water.

Stap 2: Meng het product met schoon water totdat het een pasta wordt en breng de pasta aan op het te behandelen oppervlak. Maak na omstreeks 10-20 minuten, wanneer de pasta nog vochtig is, het oppervlak schoon met een zachte borstel.

Stap 3: Grondig afspoelen met schoon water. Afhankelijk van de omstandigheden waaronder het aanbrengen van het product plaatsvindt, kan het nodig zijn de behandeling te herhalen.

Stap 4: Polijsten met een geschikte Polish of Wax voor een prachtige glanzende afwerking.

Datasheet
5709516017339
Type
Onderhoudsproduct
Toepassing
Binnen en Buiten | Boven de waterlijn | Onder de waterlijn
Ondergrond
Polyester
Waarom bij ons bestellen?
  • Kwaliteitsproducten, geen restpartijtjes.
  • Indien nodig deskundig advies.
  • Snelle levering met duidelijke levertermijn.
  • Betaling met diverse betaalmogelijkheden.