Vacuum krabber
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Vacuum krabber

Krabber voor het stofvrij verwijderen van verfsystemen en gelcoat van polyester schepen. De schraper is voorzien van een interne stofafzuiging voor afvoer van het afgeschraapte materiaal. De verwisselbare hardmetalen messen maken dat verhitten van het oppervlak niet nodig is zodat giftige dampen vermeden worden.

€ 37,99 (incl. btw) € 31,40 (excl. BTW)
check Op voorraad
Beveiligingsbeleid
SSL beveiligd winkelen
Leveringsbeleid
Voor 12 uur besteld, dezelfde dag verzonden
Retourbeleid
14 dagen retour garantie

Een schone en stofvrije manier om antifouling, verf en vernis te verwijderen, zonder risico voor uw gezondheid, en die tevens rekening houdt met de strenge milieu-wetgeving. Alles wat u hoeft te doen is een stofzuiger aansluiten op het holle handvat van de krabber. De uitgekiende zuigmond, die direct onder het mes zit, zorgt ervoor dat alle stof en verf deeltjes onmiddellijk worden afgezogen voordat ze in de lucht terecht kunnen komen. Is voorzien van een hardmetalen mes met 2 snijkanten en is tevens voorzien van een universele slangaansluiting.

Toepassing: 
Deze schraper wordt o.a. gebruikt om oude lagen antifouling en onderwatercoatings te verwijderen. U kunt hem ook gebruiken om gelcoat te verwijderen als u een osmosebehandeling gaat uitvoeren.

NP 14008
Je bent misschien ook geïnteresseerd in
Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...