Trimetal Permaline Silicon
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Trimetal Permaline Silicon

  • Gesiliconeerde hoogglans lak
  • Zeer duurzaam
  • Lang glans- en kleurbehoud
  • Beste in vloei
  • Verkrijgbaar in vrijwel alle kleuren

€ 52,49 (incl. btw) € 43,38 (excl. BTW)
  • 1 ltr
  • 2,5 ltr
check Op voorraad
Beveiligingsbeleid
SSL beveiligd winkelen
Leveringsbeleid
Voor 12 uur besteld, dezelfde dag verzonden
Retourbeleid
14 dagen retour garantie
Omschrijving

Productomschrijving

Permaline Silicon is een oxidatief drogende, goed dekkende, zeer duurzame hoogglans lakverf op basis van een met silicon gemodificeerde alkydhars.

Dit product voldoet aan de regelgeving voor oplosmiddelen na 2010.

Gebruik/Toepassing

Permaline Silicon is geschikt als afwerklaag op hout voor buiten, o.a. geveltimmerwerk, betimmeringen, deuren en kozijnen. Uitstekend weerbestendig. Uitstekend kleur- * en glansbehoud, zeer hoge duurzaamheid.

*Dit product is op basis van alkydhars. Alkydhars in oplosmiddelhoudende producten is gevoelig voor vergeling. In een lichte omgeving vindt dit verschijnsel minder snel plaats, dan in een omgeving die weinig wordt blootgesteld aan daglicht.

Voorbehandeling van de ondergrond/Systeeminfo

Nieuw werk

Het vochtgehalte van het hout dient overeen te komen met de in de K.V.T. aangegeven waarden. Alvorens het product wordt aangebracht, dient de ondergrond droog, schoon en vetvrij te zijn. Het product kan aangebracht worden op een geschikte timmerindustrie grondlaag, volgens de in de K.V.T. aangegeven normen en richtlijnen. Nieuw, ongeschilderd hout of kaal gemaakte delen gronden met: · 1 laag Permaline Primer en vervolgens 1 laag Permaline Primer Prestige of, · 1 laag Permaline Dekgrond en vervolgens 1 laag Permaline Primer Prestige

Onderhoud bestaand werk

De ondergrond dient schoon, droog, vetvrij, geschuurd en goed gehecht te zijn. Losse delen verwijderen door schuren, schrappen of afbijten. Kaal gekomen delen gronden met Permaline Primer, Permaline Dekgrond of Permaline Snelgrond. Voor het aflakken eerst voorlakken met Permaline Primer Prestige. Het houtvochtgehalte van de ondergrond mag niet boven de 18% zijn.

Staal:

Aanbevolen grondlaag: eerste laag Steloxine Primer Thixo, als tweede laag Steloxine Primer Thixo. Deze lagen voorlakken of overgronden met Permaline Primer Prestige.

Datasheet
Type
1 Component | Aflak kleur
Uitstraling
Hoogglans
Toepassing
Binnen en Buiten | Hout
Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...